Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak

Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun biriyle sarılmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada küs biriyle sarılmak bazı tartışmalar yaşayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada küs arkadaşına sarılmak büyük tartışmaların yapılacağına, kendi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birisine sarılmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşına sarılmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada küs olduğu birine sarılmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun insana sarılmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments