Rüyada kuru vişne görmek

Rüyada kuru vişne görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisine gelemeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, lüksünün artacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada kuru vişne gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada kuru vişne görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada vişne kurusu yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Rüyada vişne kurusu görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada kuru vişne yemek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada vişne hoşafı içmek kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada vişne suyu içmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne çekirdeği görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu vişne görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments