Rüyada kuru soğan doğradığını görmek

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan doğradığını gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının soğan doğradığını görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin soğan doğradığını görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk doğradığını görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı et doğradığını görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada marul doğradığını görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments