Rüyada kuru nohut görmek

Rüyada kuru nohut görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, helal kazanç elde edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sevdiği birini kırmaya, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada kuru nohut gördüyseniz:

  • Genellikle yardım etme konusundaki ısrarınız takdire şayandır.

Rüyada kuru nohut görmek işlerinde yenilikler yapacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru nohut yemek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çuval nohut görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek kişinin yüzünün güleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze nohut yolmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Rüyada nohut verdiğini görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments