Rüyada ıslatılmış nohut görmek

Rüyada ıslatılmış nohut görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada ıslatılmış nohut gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada ıslanmış nohut görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada nohut ıslatmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslanmış kedi görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada köpek ıslatmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını ıslatmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına inanılır.

Rüyada hortumla ıslatılmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslatılmış ekmek görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kişinin her işi severek yapacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments