Rüyada fasulye nohut görmek

Rüyada fasulye nohut görmek onlar için çabalayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada fasulye nohut gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Rüyada nohut fasulye görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye nohut görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada nohut ve mercimek görmek düşmanların barışacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nohut tarlası görmek şöhret ve itibar kazanacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada pişmemiş nohut görmek maddi kayba uğrayacağına, kara kara düşüneceğine delalet eder.

Rüyada nohut ektiğini görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments