Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kazancının her geçen gün artacağına, allah yolunda ilerleyeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilav kuru fasulye görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada taze fasulye pilav yemek elden çıkan malların geri kazanılacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments