Rüyada kuru fasulye yemeği vermek

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret eder.

Rüyada etli kuru fasulye yemek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments