Rüyada kurtulmak istemek

Rüyada kurtulmak istemek sıkıntılarını atlatacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtulmak istemek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada zor bir durumdan kurtulmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ezilmekten kurtulmak bir sebeple sorun yaşayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde dalgadan kurtulmak enerjisini toplayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı