Rüyada zor bir durumdan kurtulmak

Rüyada zor bir durumdan kurtulmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, kar sağlayacağına, bereketli bir döneme girileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zor bir durumdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Rüyada zor durumdan kurtulmak çok büyük kazançlar getireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada zor bir durumdan kurtulmak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini zor durumda görmek yüzünün kızaracağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini zor durumda görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sonuçtan memnun kalacağına işarettir.

Rüyada babasını zor durumda görmek dertlerinin sonunun geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini zor durumda görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada zor durumda kalmak çok sevinip işinin başına geçeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments