Rüyada kurtlu tavuk görmek

Rüyada kurtlu tavuk görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu tavuk gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Rüyada kurtlu tavuk görmek yaşanan yokluğun biteceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu tavuk yemek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hoş olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kurt tavuk görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yemek yemek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk pişirmek malını ve canını riske edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments