Rüyada kurtla koyun görmek

Rüyada kurtla koyun görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kurtla koyun gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Rüyada koyun ve kurt görmek zarar göreceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalettir.

Rüyada koyunu kurttan kurtarmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine yorulur.

Rüyada koyun kurt görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kurt ve koyun görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Rüyada kurt koyun görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada kurtla koyun görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kurdun koyunu yediğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada koyun ve keçi görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments