Rüyada koyun kurt görmek

Rüyada koyun kurt görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, önemli sorumluluklar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kurt gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Rüyada kurdun koyunu yediğini görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada kurtla koyun görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elindekileri de kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada koyunu kurttan kurtarmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurt ve koyun görmek ömrünün uzun olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada kurt koyun görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun ve kurt görmek üstün başarılar alacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına inanılır.

Rüyada koyun kurt görmek her daim temkinli olacağına, kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bunalıma gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments