Rüyada asker sesi duymak

Rüyada asker sesi duymak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, işlerin yoluna sokulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker sesi duymak gördüyseniz:

  • Tanıştığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket edebilirsiniz.

Rüyada asker sesi duymak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada sur sesi duymak muradın gerçekleşeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, ümitsizliğe delalettir.

Rüyada sevgilinin sesini duymak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bi ses duymak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada üç harflilerin sesini duymak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada itfaiye sesi duymak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments