Rüyada bi ses duymak

Rüyada bi ses duymak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada bi ses duymak gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Rüyada kuranı kerim sesi duymak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymun sesi duymak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada borazan sesi duymak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada sesini duymak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun sesini duymak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ezan sesini duymak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balina sesi duymak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments