Rüyada kurşun görmek

Rüyada kurşun görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada kurşun gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Rüyada başkasına kurşun döküldüğünü görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynundan kurşunlanmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kalbine kurşun yemek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet eder.

Rüyada havaya kurşun sıkmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına alamet eder.

Rüyada kurşun çıkardığını görmek azalacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına inanılır.

Rüyada kurşun bulmak her konuda şansın yaver gideceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinden kurşunlanmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments