Rüyada kolunda kurbağa görmek

Rüyada kolunda kurbağa görmek içine fesat düşeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda kurbağa gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada kolunda kurbağa görmek kızı olanların da gelin edeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalettir.

Rüyada cebinde kurbağa görmek hayallerinin suya düşeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurbağa görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada canlı kurbağa yemek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kurbağa görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada renkli kurbağa görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada ölü kurbağa görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments