Rüyada dilsiz olmak

Rüyada dilsiz olmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada dilsiz olmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Rüyada dili kıllı görmek amaçlarına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada dile iğne batırmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin dilini görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalettir.

Rüyada dil kopması görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin dilini görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, ticaret ehli kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı dil okumak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada yılanın dilini koparmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı dil konuşmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments