Rüyada dilini temizlemek

Rüyada dilini temizlemek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada dilini temizlemek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, eşiniz ya da sevgiliniz bazı etkinlikler yüzünden size yaklaşmakta zorluk çekebilir.

Rüyada dil temizlemek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilini temizlemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada dil kopması görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yılan dilini görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet eder.

Rüyada birini dilsiz görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kocasının dilini görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada korkudan dili tutulmak mutlu ve hafif hissedeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada dilini yeşil görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments