Rüyada yeşil taşlı küpe görmek

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, dualarının karşılığını alacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı küpe gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalet eder.

Rüyada taşlı küpe bulmak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına yorulur.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine delalettir.

Rüyada taşlı küpe almak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada taşlı altın küpe görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın taşlı küpe görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işarettir.

Rüyada mor taşlı küpe görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments