Rüyada asker kamuflajı görmek

Rüyada asker kamuflajı görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kötü sözler duyulacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işarettir.

Rüyada asker kamuflajı gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Rüyada asker kamuflajı görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kamuflaj giymek rahatının yerine geleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kamuflaj görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına alamet eder.

Rüyada askeri kamuflaj giymek sıkıntılı durumlar geçireceğine, bunun için allah’a şükredeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini askere göndermek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada askerden haber almak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askere almak kendisine istediklerini nasip edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada askerde namaz kılmak bir bebek sahibi olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments