Rüyada askerde namaz kılmak

Rüyada askerde namaz kılmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada askerde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada askerde namaz kılmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada askerlerle namaz kılmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker olup namaz kılmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulur.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çok büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle namaz kılmak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa alamet eder.

Rüyada camide akşam namazını kılmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada hastanın namaz kıldığını görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, ana baba sözü dinlemeye yorulur.

Rüyada koşarak namaz kılmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments