Rüyada kamuflaj görmek

Rüyada kamuflaj görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, güzel günlere kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kamuflaj gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Rüyada asker kamuflaj giymek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri kamuflaj giymek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın inanılır.

Rüyada asker kamuflajı görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalettir.

Rüyada kamuflaj görmek kişinin her türlü zenginliğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments