Rüyada kumun altında kalmak

Rüyada kumun altında kalmak suç işleyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kumun altında kalmak gördüyseniz:

  • Farklılıklar sizi korkutmasın, farklı düşünen kişiler olmazsa ilerleme sağlanması imkansızdır.

Rüyada kum altında kalmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kumun altında kalmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, rahat şekilde geçineceğine tabir olunur.

Rüyada kum yığınının altında kalmak onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kalbinin küt küt edeceğine işaret eder.

Rüyada kum yığını altında kalmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine yorulur.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Rüyada kum içinde kalmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kumun içinde altın bulmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments