Rüyada kum yığınının altında kalmak

Rüyada kum yığınının altında kalmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, para kazanmaya, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum yığınının altında kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Rüyada kum yığını altında kalmak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum yığınının altında kalmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Rüyada kum yığını görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işarettir.

Rüyada altın yığını görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kitap yığını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yorgan yığını görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çakıl yığını görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada toz yığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments