Rüyada kum içinde kalmak

Rüyada kum içinde kalmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, birçok engelin aşılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kum içinde kalmak gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada kum içinde kalmak moralinin yerine geleceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada kum yığını altında kalmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına işarettir.

Rüyada kumun altında kalmak moralsiz ve düşünceli olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum yığınının altında kalmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kum altında kalmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada evin içinde kum görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, sayılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments