Rüyada kümesten yumurta çalmak

Rüyada kümesten yumurta çalmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, işlerinin sarpa saracağına, en çetin zorlukların aşılacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, o kişiye zararının dokunacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta çalmak gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Rüyada kümesten yumurta çalmak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada kümes ve yumurta görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada kümesde yumurta görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kümeste yumurta görmek namının yürüyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kümesten yumurta toplamak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments