Rüyada kümesten yumurta toplamak

Rüyada kümesten yumurta toplamak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalettir.

Rüyada kümesten yumurta toplamak üzüleceğine, yıpranacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kümeste yumurta görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ondan kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kümesten yumurta çalmak çok ünlü bir kişi olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste yumurta almak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kümes ve yumurta görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Rüyada kümesde yumurta görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments