Rüyada kumdan dağ görmek

Rüyada kumdan dağ görmek günahların da affolacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, dileklerinin de kabul olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, dininden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumdan dağ gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Rüyada kumdan dağ görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına yorulur.

Rüyada kumlu dağ görmek keyiflerinin yerinde olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum dağı görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu kum görmek borcunun çok olacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda kum görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumlu su görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada kumda yürüdüğünü görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments