Rüyada kum dağı görmek

Rüyada kum dağı görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, yeni bir ev alınacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada kum dağı gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Rüyada kumdan dağ görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına alamet eder.

Rüyada kumlu dağ görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına yorulur.

Rüyada kum dağı görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Rüyada sıcak kumda yürümek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbrek kumu dökmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet eder.

Rüyada toprak ve kum görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kumuna gömülmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kum yüklü kamyon görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments