Rüyada kuma almak

Rüyada kuma almak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuma almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayabilmek için planlarınızı değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada hamile kuma görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma isim yazmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuma atlamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada birini kuma gömmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada üzerine kuma getirmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kuma düşmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına rivayet eder.

Rüyada birine kuma gitmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işarettir.

Rüyada üstüne kuma görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments