Rüyada asker geldiğini görmek

Rüyada asker geldiğini görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, olaylı günler geçireceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işe ve aşa kavuşacağına, yüzünde güller açacağına tabir olunur.

Rüyada asker geldiğini gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden gelmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına işarettir.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada askerden geldiğini görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek mutlu ilişkiler kuracağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerden izine gelmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments