Rüyada kum tükürmek

Rüyada kum tükürmek geleceğinin parlak olacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum tükürmek gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Rüyada kum tükürmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından kum tükürmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devenin tükürdüğünü görmek hayırlı kararlar verileceğine, malının ve parasının çoğalacağına delalettir.

Rüyada babaya tükürmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada toplu iğne tükürmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Rüyada cam tükürmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments