Rüyada kum küremek

Rüyada kum küremek sevdiği bazı kişileri kıracağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kum küremek gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada kum küremek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak küremek hanesindeki rızkın eksileceğine, emrinde insan çalıştıracağına işarettir.

Rüyada kar küremek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumda yuvarlanmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek kumu dökmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işarettir.

Rüyada kum gömülmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kum taş görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada denizden kum almak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments