Rüyada kum gömülmek

Rüyada kum gömülmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, başının ağrıyacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum gömülmek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada kumun içine gömülmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kumuna gömülmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kum gömülmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, ileride çok zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalettir.

Rüyada evinde gömü bulmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada gömü para bulmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada canlı canlı gömülmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada gömülen birini görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments