Rüyada kum taş görmek

Rüyada kum taş görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kum taş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada taş ve kum görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum ve taş görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı kum görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş kum görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kum taş görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada mezara kum atmak konfor içinde olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kum ocağı görmek büyük başarılara kazanılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum küremek malının ve parasının da büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Özlem

Rüyamda kumun içinde güzel taşlar topluyorum bitane taş ev şeklinde alıyorum bitane yaprak şeklinde ve birsürü güzel taş topluyorum kumun içinden kumda çamaşır leğenindeymiş rüyamın anlamı ne acaba öğrenebilirmiyim