Rüyada kum attığını görmek

Rüyada kum attığını görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum attığını gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kum attığını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kumda yüzmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına delalettir.

Rüyada kum dökmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalettir.

Rüyada kum fırtınası görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, işinin başından ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada kumlu dere görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada sarı deniz kumu görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Rüyada deniz kumunda yürümek sorunsuz geçeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada temiz kum görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments