Rüyada kumda yüzmek

Rüyada kumda yüzmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada kumda yüzmek gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Rüyada kum içinde yüzmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kumun içinde yüzmek bazen de rahat geçeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumlu denizde yüzmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işarettir.

Rüyada kumlu suda yüzmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Rüyada kumda yüzmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum tükürmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak kum görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum torbası görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments