Rüyada kum dökmek

Rüyada kum dökmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hayallerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kum dökmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada kum dökmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek kumu dökmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kum gömülmek ömür boyu süreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada deniz kenarında kum görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada kumlu ayakkabı görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına yorulur.

Rüyada kum yüklü kamyon görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumun içinde altın bulmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kum küremek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments