Rüyada kardeşimi askere göndermek

Rüyada kardeşimi askere göndermek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulur.

Rüyada kardeşimi askere göndermek gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Rüyada kardeşi askere göndermek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, ömrün uzun olmasına tabir olunur.

Rüyada kardeşini askere göndermek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek konforunun yerinde olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kardeşimi askere göndermek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini askere göndermek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birini askere göndermek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada kocanı askere göndermek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments