Rüyada kocayı askere göndermek

Rüyada kocayı askere göndermek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kocayı askere göndermek gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kocasını askere göndermek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanı askere göndermek parasal kaygılardan kurtulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek kalabalık günler geçirileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını hacca göndermek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü askere göndermek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını askere göndermek işlerinin artacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine inanılır.

Rüyada kardeşimi askere göndermek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments