Rüyada küçük kaplan görmek

Rüyada küçük kaplan görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada küçük kaplan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada küçük kaplan görmek isteklerin yerine geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada dişi kaplan görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaplan görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına alamet eder.

Rüyada kaplan kafası görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurt ve kaplan görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada kaplanla oyun oynamak başarının ve mutluluğun geleceğine, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine yorulur.

Rüyada aslan kaplan görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments