Rüyada dişi kaplan görmek

Rüyada dişi kaplan görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ondan kazanç elde edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada dişi kaplan gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada dişi kaplan görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplan dişi görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kaplanın kovalaması görmek ailesini kaybedeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanla boğuşmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplan yavrusu görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplan tarafından kovalanmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet eder.

Rüyada kaplan sahibi olmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan başı görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments