Rüyada kaplanla oyun oynamak

Rüyada kaplanla oyun oynamak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaplanla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular normalmiş gibi davranmak yerine elinize geçen bilgileri en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada kaplanla oyun oynamak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada kaplanla oynamak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle oyun oynamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda oyun oynamak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada ölüyle oyun oynamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalettir.

Rüyada savaş oyunu oynamak ister istemez çok üzüleceğine, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada oyunu oynamak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments