Rüyada siyah kaplan görmek

Rüyada siyah kaplan görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kaplan gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya belli başlı anlaşmaları ilgilendiren konularda kendinizi önemli veya ani kararlar almak zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada siyah yavru kaplan görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kaplan görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına delalet eder.

Rüyada kaplan eğitmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan yada kaplan görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kaplan görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kurt ve kaplan görmek zorlukları teker teker aşacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada turuncu kaplan görmek üzüntülerin sona ereceğine, fakirlerin zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada kaplana binmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments