Rüyada küçük çocuğun elini tutmak

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da akrabalarınızla biraz daha ilgi gösterip onlara zaman ayırabilirseniz, iç huzuru da yakalayabilirsiniz.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak üzüntülerin biteceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada küçük kızın elini tutmak hayatın rüya sahibine güleceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun elini tutmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun elini tutmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak hayat düzeninin alt üst olacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Çiğdem

Boşandığım eşimin yanına gidiyorum dur bir dakika seninle konuşmak istiyorum diyorumyanımdada tanımadığım bir çocuğun elini tutuyorum

Meryem

Rüyamda ölmüş olan kadın komşumu çok genç olarak görüyorum ve o kadının elinden çok güzel olan bir kız çocuğunu alıp ve bu kızın elinden tutup koşarak bizi takip eden yaşlı bir karı kocadan kaçıyordum, bu kız çocuğu o kadar güzeldik, acaba ne manaya geliyor.