Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun elini tutmak karanlığın biteceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine tabir olunur.

Rüyada çocuğun elini tutmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sermaye elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments