Rüyada büyük insanı küçük görmek

Rüyada büyük insanı küçük görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük insanı küçük gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada büyük insanı küçük görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir insanı küçük görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük küçük balık görmek dişe diş savaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, başarılarını arttıracağına yorulur.

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret eder.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments