Rüyada aşırı ağlamak

Rüyada aşırı ağlamak göğüs germek zorunda kalınacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada aşırı ağlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada çok aşırı ağlamak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işarettir.

Rüyada aşırı ağlamak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşırı adet olmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet eder.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine inanılır.

Rüyada aşırı yağmur görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek çok daha fazla adım atacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo almak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments