Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin evine gitmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyi görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarılmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kesesinin dolacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişinin öldüğünü görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, zorlukların giderileceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyle evlenmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments